Scouts

De Scouts is de speltak voor jongens en meiden van rond de 11 tot 16 jaar. Scouts trekken de deur achter zich dicht en gaan erop uit om de wereld te verkennen.

Een Scout ontwikkelt z’n eigen talenten. Ze zijn nieuwsgierig naar hun omgeving: binnen en buiten, bekend en onbekend. Je leert je eigen verantwoordelijkheid te nemen! Koken op je eigen vuurtje, bij ons wordt actie van je verwacht. De Scouts van Scouting Heidepark is een gezellige groep die draaien op zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur.

Iedere zaterdag hebben we een spannend, leerzaam en uitdagend programma. Vuurtjes maken, vlotten bouwen, de natuur in, bosspelen, pionieren, zwemmen, hutten bouwen, creatief, sporten, primitief koken, gezellige kampjes en nog veel meer. Het absolute hoogtepunt van het jaar is ons Zomerkamp, ergens in Nederland.


Lid worden

Als je interesse hebt om lid te worden raden we je aan hier meer te lezen en een bericht te sturen en eens langs te komen tijdens een opkomst. Scouting moet je nu eenmaal doen om het te kennen. En voor de eerste keren is dat bij ons altijd gratis en vrijblijvend!

Op dit moment is er geen plek bij de Scouts, wat betekent dat er een wachtlijst gehanteerd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie!


  Naam*:

  Emailadres*:

  Telefoonnummer:

  Onderwerp*

  Bericht*:

  * verplicht veld