Welpen | 7 tot 11 jaar

De Welpen van Scouting Heidepark draaien iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. De groep bestaat uit jongens en meiden van 7 tot 11 jaar oud. Iedere week staat de leiding weer klaar met een leuk programma. Samen gaan we op avontuur en beleven we van alles!

Opkomsten zitten bij de Welpen altijd boordevol: met spellen als smokkelspel, levend risk en apenkooien dagen we kinderen uit om samen verder te komen. Door middel van ons insigne-systeem leren ze knopen en vuur maken om brood op te bakken. Onze opkomsten zijn ook vaak in een speciaal thema wat het nog leuker en avontuurlijker maakt. Ieder jaar doen we bovendien uitjes zoals langs bij de brandweer of samen naar het Spoorwegmuseum. En er zijn verschillende weekend-kampen door het jaar verspreid.

De meeste Welpen gaan ieder jaar mee op Zomerkamp. Ze verblijven dan vijf dagen met de leiding op een scoutingterrein in de buurt, waar ze door hun ouders naartoe worden gebracht. Ze slapen binnen in slaapzakken en doen overdag activiteiten als spellen, uitjes en volgen het altijd spannende themaverhaal van het kamp.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keertje komen kijken? Of heb je een vraag over de Welpen? Stuur ons dan een bericht.


Lid worden

Als je interesse hebt om lid te worden raden we je aan meer te lezen over lid worden van onze Welpen en eens langs te komen tijdens een opkomst. Scouting moet je nu eenmaal doen om het te kennen. En voor de eerste keren is dat bij ons altijd gratis en vrijblijvend!

Op dit moment is er geen plek bij de Welpen, wat betekent dat er een wachtlijst gehanteerd wordt. Lees hier meer over onze wachtlijst. Neem contact met ons op voor meer informatie!


  Naam*:

  Emailadres*:

  Telefoonnummer:

  Onderwerp*

  Bericht*:

  *verplicht veld