Stam

De stam is een groep van jongvolwassenen en volwassenen die ouder zijn dan 18 jaar. Er is hierbij geen maximum leeftijd.

Aangezien deze speltak een hogere gemiddelde leeftijd heeft, draaien zij hun opkomsten zonder leiding of begeleiding. Dit is dus een speltak van de Heidepark waar de oudste leden van de vereniging elkaar ontmoeten. Omdat zij dit niet meer bij de andere speltakken kunnen doen, vanwege hun leeftijd, is deze tak opgericht, zodat deze leden toch bij de scouting aangesloten kunnen blijven.

De stam heeft officieel geen vaste opkomsttijden, maar in de praktijk draaien ze meestal op de vrijdagavond. Het uitgangspunt van de stamopkomsten is de gezelligheid. Zij organiseren diverse activiteiten als groep of komen gewoon bij elkaar voor een borrel. Het onderlinge contact is bij deze tak dus het belangrijkst.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken? Dat kan! Stuur dan een email naar [email protected]